0
phone-icon
+380671909005 Замовити дзвінок

Чудовий ранок для фінансового успіху. Неочевидні звички заможних

Відгуки:
(0)
  • Видавництво: Наш Формат
  • Артикул: 9786178277017
  • Наявність: В наявності
330.00 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Мова видання: українська
ISBN: 9786178277017
Обкладинка: Тверда
Кількість сторінок: 232
Рік видання: 2023
Доступні варіанти
Доставка

у той же день при замовленні до 14:00

Call-center

підтримка клієнтів

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)

Це оновлене видання вже відомої вам книги

«Чудовий ранок мільйонерів. Як не проспати своє багатство»

Секретний зв’язок між ранком і багатством

ТЕМАТИКА

Мотивація, психологія, поведінка, звички, тайм-менеджмент, самодопомога.

ПРО КНИЖКУ «ЧУДОВИЙ РАНОК ДЛЯ ФІНАНСОВОГО УСПІХУ»

Тім Кук, Говард Шульц, Опра Вінфрі, Річард Бренсон — усі ці успішні й багаті люди мають щось спільне: вони прокидаються на світанку. Поки інші ще сплять, знаменитості переглядають плани, візуалізують успіх, займаються спортом, читають тощо. Словом, інвестують у найдорожче — власну енергію і розвиток.

Та чи справді зв’язок між графіком і статками такий сильний? Які звички й риси приводять до фінансового успіху? Як ставити цілі?

Автори цієї книжки покажуть вам неочевидну залежність між ранковими пробудженнями й доходами і надихнуть діяти.

ДЛЯ КОГО ВИДАННЯ

Для широкого кола читачів, усіх, хто хоче дізнатися про основні практики, які застосовують у житті заможні люди, а також здобути навички, необхідні для того, щоб стати «жайворонком».

ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА

Ви дізнаєтеся, як відрізняється мислення бідної людини і заможної, які ранкові звички допоможуть стати гармонійнішими та щасливішими. А головне — складете власний план розвитку, що вестиме до першого мільйона, свободи і щастя.

ПРО АВТОРІВ

Гел Елрод — мотиваційний спікер, бізнесмен і автор бестселерів. У 20 років потрапив в аварію, зламав 11 кісток і впав у кому. Попри прогнози лікарів, не тільки став на ноги, а й пробіг ультрамарафон. У 2016 році вилікувався від раку. Надихає мільйони людей прокидатися на світанку й жити на повну.

Девід Осборн — мультимільйонер, інвестор і благодійник. Співзасновник і голова ради директорів Magnify Capital. Написав бестселер «Багатство не чекає».

Онорі Кордер — письменниця, авторка понад 50 книжок. Допомогла Гелові Елроду створити 12 видань із серії «Чудовий ранок».

ВІДГУК

Припиніть відкладати життя, яке хочете мати і на яке заслуговуєте. Ця книжка розкаже, як це зробити. Айвен Майснер, засновник Business Network International

ІНШІ КНИЖКИ АВТОРА

  • «Чудо-формула. Два складники неминучого успіху», Гел Елрод, «Наш Формат», 2022 рік
  • «Чудовий ранок. Як не проспати життя», Гел Елрод, «Наш Формат», 2017-2022 роки

ЦИТАТИ З КНИЖКИ «ЧУДОВИЙ РАНОК ДЛЯ ФІНАНСОВОГО УСПІХУ»

Афірмації можуть приносити результат

Наука довела, що позитивні твердження — за умови правильного виконання — є одним із найефективніших знарядь стати тим, хто досягає всього бажаного. Однак їх часто знецінюють: багато людей, що спробували афірмації, були розчаровані. Проте їх можна практикувати так, щоб вони приносили блискучі результати.

Завжди думайте на крок уперед

Карта не покаже вам усього, що трапиться на шляху під час подорожі. Так само й плани не містять абсолютно всіх кроків, які потрібно буде зробити. Та один крок є неодмінним: наступний.

Це один з найкращих відомих мені способів для втілення плану. Завжди дбайте про наступний крок, навіть якщо він буде зовсім малесенький. Якщо я застрягаю на якомусь етапі втілення плану, причина майже завжди полягає в тому, що я не маю чіткого наступного кроку або боюся його зробити. У будь-якому разі проблему зазвичай можна розв’язати, просто записавши наступну можливу дію, навіть
найдрібнішу.

Характеристики
Мова видання українська
ISBN 9786178277017
Обкладинка Тверда
Кількість сторінок 232
Рік видання 2023
Формат 140х210
Вага 0.35
Перекладач Олена Ломакіна
Оригінальна назва Miracle Morning Millionaires: What the Wealthy Do Before 8 am That Will Make You Rich by Hal Elrod, David Osborn, Honoree Corder
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Пес Патрон - Хіт продажів
Всі вже чули про собаку-сапера Патрона, героя війни та національного кумира. Всі знають, як він рятує тисячі життів, виявляючи міни та вибухові речовини.
докладніше
Пес Патрон - Хіт продажів
Читайте топ книжки

Безкоштовна доставка для замовлень від 999 грн

Підтримка клієнтів

У разі брака можливе повернення

Доставляємо по всій країні