0
phone-icon
+380671909005 Замовити дзвінок

Економіка

Закінчується
Закінчується
0
175.00 грн.
Закінчується
0
145.00 грн.
0
295.00 грн.
0
210.00 грн.
Економіка

Економіка у сторінках книг

Книги з економіки мають важливе значення для суспільства, де гроші та виробництво грають велику роль у повсякденному житті. У нашій країні дедалі більше уваги приділяється ефективній фінансовій діяльності, і підручники з економіки можуть стати відмінним підсобником для кожного, хто бажає реалізувати наш потужний потенціал.


Основи грошових відносин

Економічні підручники - це те, що навчає нас взаємодіяти з грошима щодня. Раціональні та вигідні фінансові відносини є ключем до успіху, тому вивчення цієї науки варто починати з якісної літератури для економістів, бухгалтерів та менеджерів.

Інтернет-книгарня Bookme пропонує вам книги про фінанси та світову економіку, сучасні видання для тих, хто щодня розв'язує фінансові питання на своєму підприємстві.


Роль книг з економіки

Книги про економіку виконують численні завдання, вони дозволяють:

  • Глибше розуміти вплив глобальних економічних коливань на світовому та національному рівнях.
  • Ознайомитися з науками про фінанси, що дасть усвідомлення основних законів гри на фондових біржах та стратегій розвитку держави.
  • Розібратися у складних термінах та поняттях цієї спеціалізації та розгадати таємниці, які обговорюють фахівці під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

Вивчення тенденцій

Книги з економіки покажуть вам, що ця наука в дійсності не така заплутана, як може здатися на перший погляд. Підручник, який ви можете придбати в інтернет-книгарні Bookme, зробить графіки, формули та функції більш зрозумілими завдяки легкій та доступній подачі матеріалу.


Вибір книг з економіки

У нас є книги як для новачків, так і для досвідчених фахівців, які бажають оновити свої знання в зв'язку зі змінами на світовому ринку:

  • Ви знайдете підручники з економічної теорії для студентів та фахівців, пов'язаних з ринком та бізнесом.
  • Ми маємо книги, що аналізують приклади розвитку світових господарських систем.
  • Тут ви знайдете видання, присвячені причинам зростання та зміцнення економіки.
  • Книги про фінансовий розвиток підприємства допоможуть тим, хто веде власний бізнес.
  • Підручники та книги з історіями успіху країн світу нададуть вам важливі уроки.

Література про економіку змінить ваше розуміння фінансових відносин і надасть інструментів для успішного ведення бізнесу та досягнення фінансових цілей.

Станьте майстром управління та розуміння грошових процесів. Перегляньте та придбайте кращі книги з економіки в інтернет-книгарні Bookme, і ви відкриєте для себе захопливий світ фінансів, бізнесу та успіху.

РозгорнутиЗгорнути
Пес Патрон - Хіт продажів
Всі вже чули про собаку-сапера Патрона, героя війни та національного кумира. Всі знають, як він рятує тисячі життів, виявляючи міни та вибухові речовини.
докладніше
Пес Патрон - Хіт продажів
Читайте топ книжки

Безкоштовна доставка для замовлень від 999 грн

Підтримка клієнтів

У разі брака можливе повернення

Доставляємо по всій країні