0
phone-icon
+380671909005 Замовити дзвінок

Ляказочки

Відгуки:
(0)
  • Видавництво: Наш Формат
  • Артикул: 9786177863921
  • Наявність: В наявності
185.00 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Мова видання: українська
ISBN: 9786177863921
Обкладинка: Тверда
Кількість сторінок: 48
Рік видання: 2020
Доступні варіанти
Доставка

у той же день при замовленні до 14:00

Call-center

підтримка клієнтів

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)

Веселі й повчальні казки-лякачки.

Тематика

Література для дітей, 3+, гумор, казки.

Про книжку «Ляказочки» Ірен Роздобудько

Жила собі дівчинка Софійка. Їй було три роки. Одного разумама повела Софійку помилуватися ялинкою. Але дівчинкане захотіла — вона закапризувала і тільки й повторювала:«Хочу булочку! Хочу булочку!» І тоді до неї прийшла ВеликаБулка...

Для кого книга

Для маленьких дітей, які пізнають світ і взаємодію з ним тавчаться опановувати власні емоції; і, звісно, для батьків, якіпрагнуть бути веселими, креативними і люблячимипровідниками для своїх дітей на шляху цього важливогопізнання.

Чому варто прочитати «Ляказочки»

Кожна дитина любить іноді повередувати, покапризувати,накапостити, буває злюкою, боїться темряви, не хочеприбирати за собою іграшки – і ще багато всього... Знаєте,як це подолати? Дуже просто: почитайте своєму малюкувеселі, збитошні, дуже несподівані ляказочки популярноїписьменниці Ірен Роздобудько. І ви побачите, що вашадитина дуже легко впізнає себе в різноманітних«страшних» ситуаціях, які сама пережила. І впевниться, щонасправді все зовсім не страшно, а навпаки – весело!

Про авторку і художницю

Ірен Роздобудько — популярна українськаписьменниця і кіносценаристка, авторка знаменитихроманів «Ґудзик», «Зів’ялі квіти викидають», «АмулетПаскаля», «Прилетіла ластівочка» та ін. Для дітей іпідлітків написала також повісті «Пригоди на островіКлаварен» і «Арсен». Викладає сценарну майстерність уКиївському національному університеті театру, кіно ітелебачення імені Івана Карпенка-Карого.

Надьожна (Надія Кушнір) — українськадизайнерка, ілюстраторка дитячих книжок. Уславиласьяк авторка інтернет-комікса «Гусь». Викладає книжковуграфіку у Львівській національній академії мистецтв.

Книжка на схожу тематику

  • «Кузя, Зюзя і компанія» Всеволод Нестайко, «Наш формат», 2020 рік

Відгук

Що менша дитина, то складніше для неї писати. Тут требадуже тонко й делікатно відчувати психологію малюка. ІренРоздобудько це вдалося ідеально: її «Ляказочки» не простовесела, талановита і смачно написана книжка – вона ще йдуже креативна і справді помічна для батьків.

Іван Андрусяк, письменник, редактор книжки
Характеристики
Мова видання українська
ISBN 9786177863921
Обкладинка Тверда
Кількість сторінок 48
Рік видання 2020
Формат 205х260
Вага 0.407
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Пес Патрон - Хіт продажів
Всі вже чули про собаку-сапера Патрона, героя війни та національного кумира. Всі знають, як він рятує тисячі життів, виявляючи міни та вибухові речовини.
докладніше
Пес Патрон - Хіт продажів
Читайте топ книжки

Безкоштовна доставка для замовлень від 999 грн

Підтримка клієнтів

У разі брака можливе повернення

Доставляємо по всій країні