0
phone-icon
+380671909005 Замовити дзвінок

На Західному фронті без змін

Відгуки:
(0)
  • Видавництво: КСД
  • Артикул: 9786171243149
  • Наявність: В наявності
280.00 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Серія: Ремарк НОВ
Мова видання: Українська
ISBN: 9786171243149
Обкладинка: Тверда
Папір: Офсетний
Доступні варіанти
Доставка

у той же день при замовленні до 14:00

Call-center

підтримка клієнтів

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)

Роман «На Західному фронті без змін» Еріха Марії Ремарка вперше був опублікований 1929 року. І дуже швидко здобув всесвітнє визнання. Письменник у Першу світову війну потрапив на фронт і не з чуток знає про всі жахи, описувані в романі.

Це історія Пауля Боймера і його товаришів, у яких відібрали життя й відправили в окопи. На багато років їхньою роботою стало вбивати. Одне з відкриттів героя книги: я завжди думав, що все проти війни, поки не дізнався, що є ті, які за неї, особливо ті, кому не треба на неї йти.

Ремарк настільки красномовно описує події, що читач відчуває, як свистить шрапнель і рвуться снаряди, чує стогін солдатів, які гинутьт. Автор розповідає про життя солдата на фронті й вдома, його думки, страхи й почуття. Трагічні сцени чергуються з кумедними ситуаціями і це дає реальну картину життя солдатів у воєнний час.

Читач дізнається, що ці молоді люди відчули в той час. Він ловить себе на тому, що стоячи біля ліжка товариша, який помирає, у нього могли з'являтися думки про чудесні англійські черевики, які пропадуть, коли друга не стане.

Ця книга про хлопчиків, які так і не стали чоловіками. Вони випали з нормального життя. А після крові, жаху, несправедливості й безглуздості побаченого ці молоді люди навряд чи зможуть повернутися до нормального життя. Війна спотворила їх і фізично і морально. Це чітко простежується в романі.

Нікого книга не залишила байдужим. Наводимо відгуки про книгу «На Західному фронті без змін», які найчастіше трапляються: бере за живе; не відірватися; змінила думку про війну; за безумства політиків платять жахливу ціну цілі покоління людей; війна огидна, безглузда й неприпустима.

Замовити і купити книгу «На Західному фронті без змін» українською мовою ви можете в нашому інтернет-магазині. Тут ви можете ознайомитися з іншими новинками з цікавих для вас тем.

Характеристики
Серія Ремарк НОВ
Мова видання Українська
ISBN 9786171243149
Обкладинка Тверда
Папір Офсетний
Ілюстрації Немає ілюстрацій
Кількість сторінок 240
Рік видання 2023
Формат 206x135x17
Вага 0.202
Перекладач Катерина Гловацкая
Оригінальна назва Im Westen nichts neues
Тираж 5000
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Ви дивилися
0
420.00 грн.
0
270.00 грн.
0
107.11 грн.
0
590.00 грн.
Пес Патрон - Хіт продажів
Всі вже чули про собаку-сапера Патрона, героя війни та національного кумира. Всі знають, як він рятує тисячі життів, виявляючи міни та вибухові речовини.
докладніше
Пес Патрон - Хіт продажів
Читайте топ книжки

Безкоштовна доставка для замовлень від 999 грн

Підтримка клієнтів

У разі брака можливе повернення

Доставляємо по всій країні