0
phone-icon
+380671909005 Замовити дзвінок

Нові правила війни. Перемога в епоху тривалого хаосу

Відгуки:
(0)
  • Видавництво: Наш Формат
  • Артикул: 9786178120986
  • Наявність: В наявності
380.00 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Мова видання: українська
ISBN: 9786178120986
Обкладинка: Тверда
Кількість сторінок: 256
Рік видання: 2023
Доступні варіанти
Доставка

у той же день при замовленні до 14:00

Call-center

підтримка клієнтів

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)

Дослідження війни «минулого, теперішнього та майбутнього» і того, що ми повинні робити, якщо хочемо перемогти, від ветерана й військового експерта США

ТЕМАТИКА

Військова справа, війна, політологія, документальна література, історія.

ПРО КНИЖКУ «НОВІ ПРАВИЛА ВІЙНИ»

Наш світ на порозі тривалого військового й геополітичного хаосу. Росія, Китай та Іран цілеспрямовано руйнують світовий порядок, порушуючи всі традиційні правила війни з часів Вестфальського миру. В хід ідуть приватні військові компанії, армії без розпізнавальних знаків, маріонеткові проксі-сили на зразок терористичних, кримінальних чи революційних угруповань. Скринька Пандори вже відкрита, переконаний Шон Макфейт, і поствестфальська неконвенційна війна пануватиме у ХХІ столітті. Переможе той, хто швидше опанує її методи.

ДЛЯ КОГО ВИДАННЯ

Для широкого кола читачів, передусім тих, хто цікавиться військовою стратегією та міжнародними відносинами.

ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА ШОНА МАКФЕКЙТА

Автор пропонує сміливе й глибоке керівництво для війни майбутнього, беручи найкраще від Карла фон Клаузевіца, Сунь Цзи, сучасних військових мислителів та з власного досвіду. Пройшовши шлях від Армії США до командування найманцями, приватної розвідки й договорів на постачання зброї, Макфейт як ніхто інший знає, як перемагати в умовах хаосу. Цей новий погляд на війну може допомогти українським воїнам здолати агресора сьогодні та підготуватися до воєн майбутнього.

ПРО АВТОРА

Шон Макфейт — військовий експерт, старший науковий співробітник аналітичного центру «Атлантична рада» у Вашингтоні, професор стратегії в Університеті національної оборони та Школі дипломатичної служби Джорджтаунського університету. Служив десантником в Армії США, працював приватним військовим підрядником, командував арміями найманців в Африці та проводив стратегічну розвідку для транснаціональних компаній.

ВІДГУКИ ПРО КНИЖКУ «НОВІ ПРАВИЛА ВІЙНИ»

Приголомшливо. Шон Макфейт — новий Сунь Цзи. Адмірал Джеймс Ставрідіс (у відставці), колишній Верховний головнокомандувач ОЗС НАТО

Важливий посібник з ведення сучасних збройних конфліктів для нового покоління воїнів. Сер Річард Дірлав, колишній директор MI6

КНИЖКИ НА СХОЖУ ТЕМАТИКУ

  • «Поля битв. Боротьба за захист вільного світу», Герберт Макмастер, «Наш Формат», 2023 рік
  • «Посібник рейнджера. Не для слабких чи легкодухих», «Наш Формат», 2023 рік

ЦИТАТИ З КНИЖКИ ШОНА МАКФЕЙТА

Нові війни не схожі на минулі

Забудьте те, що знаєте, — війни майбутнього будуть зовсім не схожі на минулі війни. У разі, якщо між великими державами, як-от США й КНР, виникне гострий конфлікт, усі переконані, що сторони воюватимуть традиційним способом. Аж ніяк. Традиційна війна померла. Ті, хто застряг у традиційному типі мислення, імовірно, взагалі навіть не вважатимуть майбутні конфлікти війнами, доки не стане занадто пізно.

Війна — це не тільки бойові дії, а бойові дії — не тільки вбивство. Розуміння цього є ключем до перемог.

Зброя майбутнього

Майбутні війни будуть технологічно невигадливими. Дешеві дрони можна придбати в інтернеті й удосконалити в чиємусь гаражі. Озбройте їх примітивною вибухівкою — і вуаля! Маєте власний загін повітряних камікадзе. Керуйте кількома сотнями таких одночасно, атакуючи ціль роєм, або наводьте їх системою GPS-навігації, як ракету «Томагавк». Сучасні вороги перетворюють на зброю буденні речі: комерційні авіалайнери, саморобні дорожні міни, жилети смертника й вантажівки. Держави витрачають мільярди доларів у намаганні розгромити цю неоковирну кустарщину, і в них нічого не виходить. Невигадливі технології — які так легко дістати й так важко перемогти — визначатимуть вибір зброї майбутнього.

Характеристики
Мова видання українська
ISBN 9786178120986
Обкладинка Тверда
Кількість сторінок 256
Рік видання 2023
Формат 140х210
Вага 0.35
Перекладач Ігор Бігун
Оригінальна назва The New Rules of War: Victory in the Age of Durable Disorder by Sean McFate
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Ви дивилися
0
79.90 грн.
Пес Патрон - Хіт продажів
Всі вже чули про собаку-сапера Патрона, героя війни та національного кумира. Всі знають, як він рятує тисячі життів, виявляючи міни та вибухові речовини.
докладніше
Пес Патрон - Хіт продажів
Читайте топ книжки

Безкоштовна доставка для замовлень від 999 грн

Підтримка клієнтів

У разі брака можливе повернення

Доставляємо по всій країні