0
phone-icon
+380671909005 Замовити дзвінок

Перші 90 днів. Перевірені стратегії, як підкорити нову посаду

Відгуки:
(0)
  • Видавництво: Наш Формат
  • Артикул: 9786178277277
  • Наявність: В наявності
390.00 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Мова видання: українська
ISBN: 9786178277277
Обкладинка: Тверда
Кількість сторінок: 248
Рік видання: 2023
Доступні варіанти
Доставка

у той же день при замовленні до 14:00

Call-center

підтримка клієнтів

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)

ЦЕ ОНОВЛЕНЕ ВИДАННЯ ВЖЕ ВІДОМОЇ ВАМ КНИГИ

"ЧАС ПІШОВ... ПІДКОРИ ПОСАДУ ЗА 90 ДНІВ"

Світовий бестселер, перекладений майже 30 мовами. Входить до сотні рекомендованих книжок на тему лідерства й успішності від Amazon Books Editors

ТЕМАТИКА КНИЖКИ «ПЕРШІ 90 ДНІВ»

Бізнес, саморозвиток, нонфікшн, лідерство, менеджмент, кар’єра, пошук роботи, психологія, підприємництво.

ПРО КНИЖКУ МАЙКЛА ВОТКІНСА

Перехід на нову посаду чи в іншу компанію завжди дається нелегко. Хоча це й хороший шанс, щоб почати все заново і вибудувати іншу стратегію поведінки. Головне — уникнути помилок, які під час перших трьох місяців роботи можуть коштувати кар’єри.

Майкл Воткінс покроково описує процес переходу на нову посаду і дає базові принципи прискореної адаптації на новому місці. Вони допоможуть вибудувати план дій і навести лад у думках. А для кращого розуміння й закріплення ідей кожен розділ книжки містить практичні поради, чекліст і систему самооцінювання.

ДЛЯ КОГО ВИДАННЯ «ПЕРШІ 90 ДНІВ»

Для кожного, хто прагне кар’єрного зростання та розвитку, хто не бажає зупинятися на досягнутому і хоче навчитися швидко й ефективно опановувати нові посади.

ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА МАЙКЛА ВОТКІНСА

Прочитавши книжку, ви набудете цінних знань про те, як успішно і швидко адаптуватися на новій роботі. Це універсальний посібник із кар’єрного розвитку для менеджерів будь-якого рівня. Світовий бестселер, перекладений 27 мовами.

ПРО АВТОРА

Майкл Воткінс — викладач дисципліни «Лідерство та організаційні зміни» в Міжнародному інституті з управлінського розвитку, у минулому — професор Гарвардської школи бізнесу та Школи управління імені Джона Кеннеді. Засновник консалтингової компанії Genesis Advisers. Уже понад 20 років працює з керівниками великих компаній, коуч організацій зі списку Fortune 500.

ВІДГУКИ ПРО КНИЖКУ МАЙКЛА ВОТКІНСА

«Перші 90 днів» — біблія з адаптації працівників на новій посаді. Economist

Мудрі поради й дослідження, описані в цій книжці, багатьом допомогли майстерно перейти на нові посади. Forbes

Ця книга - цінний інструмент, що допомогла мені розібратися з потенційними проблемами та викликами при переході на нову роботу або підвищені. Як налагодити ефективні горизонтальні та вертикальні стосунки? Що робити, якщо ви і ваш бос маєте надзвичайно різні стилі роботи? Як вдало запровадити кадрові зміни? Чому політична культура компанії має значення? Та як найкраще використати перші 90 днів на новій посаді? Деякі з цих питань навіть не приходили мені у голову або здавались не такими важливими. На щастя, ця книга вчасно застерігла мене від помилок, яких би я точно припустилась. Тут ви знайдете практичні поради, корисні інструменти аналізу та покроковий план дій при переході на нову роботу. Час пішов! Софія Каленська, прискіплива читачка

КНИЖКИ НА СХОЖУ ТЕМАТИКУ

  • «Бути босом — легко. Покрокова інструкція, як керувати ефективно (нова обкл.)», Брюс Тулґен, «Наш Формат», 2023 рік
  • «Проривні рішення. Методи фасилітації для ефективної групової роботи», Пепе Нуммі, «Наш Формат», 2023 рік

ЦИТАТИ З КНИЖКИ «ПЕРШІ 90 ДНІВ»

Стережіться ваших сильних сторін

Завдати шкоди можуть не тільки ваші слабкості, але й сильні сторони. Перефразовуючи Абрахама Маслоу, «коли в людини в руках молоток, вона всюди бачить самі лише цвяхи». Якості, які до цього часу були для вас запорукою успіху (краще чітко собі уявляти, що є вашим «молотком»), можуть обернутися слабкостями у новій ролі. Джулія, наприклад, була дуже уважною до деталей. Така очевидна перевага проявила свій зворотний бік, особливо в парі з потребою все контролювати, адже в результаті Джулія почала давати постійні вказівки співробітникам у тих питаннях, на яких зналася найкраще. Така поведінка деморалізувала людей, які воліли зробити свій внесок у проект, але не бажали (і не потребували) настільки пильного нагляду.

Про вміння домовлятися

Уміти домовлятися означає займати проактивну позицію в стосунках із новим шефом і впливати на хід гри, адже тільки відстоюючи власне бачення ситуації, ви зможете досягти запланованих цілей. Чимало новопризначених керівників просто слухняно грає свою роль, сприймаючи обставини як даність і демонструючи реактивну поведінку. І в результаті зазнає поразки. Однак існує альтернатива: впливати на гру, вступаючи в перемовини із шефом.

Характеристики
Мова видання українська
ISBN 9786178277277
Обкладинка Тверда
Кількість сторінок 248
Рік видання 2023
Формат 140х210
Вага 0.38
Перекладач Світлана Сарвіра
Оригінальна назва The First 90 Days: Proven Strategies for Getting Up to Speed Faster and Smarter, Updated and Expanded Michael D. Watkins
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Ви дивилися
0
110.00 грн.
0
30.00 грн.
Пес Патрон - Хіт продажів
Всі вже чули про собаку-сапера Патрона, героя війни та національного кумира. Всі знають, як він рятує тисячі життів, виявляючи міни та вибухові речовини.
докладніше
Пес Патрон - Хіт продажів
Читайте топ книжки

Безкоштовна доставка для замовлень від 999 грн

Підтримка клієнтів

У разі брака можливе повернення

Доставляємо по всій країні