0
phone-icon
+380671909005 Замовити дзвінок

Перспективи української революції

Відгуки:
(0)
  • Видавництво: Наш Формат
  • Артикул: 9786177866649
  • Наявність: В наявності
495.00 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Мова видання: українська
ISBN: 9786177866649
Обкладинка: Тверда
Кількість сторінок: 664
Рік видання: 2020
Доступні варіанти
Доставка

у той же день при замовленні до 14:00

Call-center

підтримка клієнтів

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)

«Книга, яка прикрасить бібліотеку кожного українця».(Володимир В’ятрович)

Тематика книги

Історія України, політологія, національно-визвольна боротьба, ХХстоліття.

Про книгу

«Перспективи Української Революції» — це зібрання статей СтепанаБандери, що вийшло друком у Мюнхені 1978 року. На відміну від іншихрепринтів, у цій книжці додано передмову О. Сича, глосарійрідковживаних, малозрозумілих і діалектних слів, іменний ігеографічний покажчики. Також за допомогою QR-кодів читач зможепотрапити в онлайн-медіатеку, де зібрано оцифровані виданнясередини минулого сторіччя, у яких публікувався автор. А ще тамможна побачити десятки зображень, пов’язаних із життям СтепанаБандери та діяльністю ОУН, і навіть почути живу мову Провідника.Видання здійснюється з дозволу родини Бандер та завдяки сприяннюЦентру національного відродження імені Степана Бандери.

Для кого книжка

Для тих, хто хоче більше довідатись про життя, розвіяти міфи та кращезрозуміти світогляд Степана Бандери.

Чому варто купити книгу «Перспективи української революції» Степана Бандери

Перше офіційне видання збірки публіцистики Степана Бандери, щоохоплює кращі статті з його доробку. Також читач матиме змогуознайомитись з власноруч написаною біографією провідного лідераОУН.

Про Степана Бандеру

Степан Бандера — український політичний діяч, одиніз чільних ідеологіві теоретиків українськогонаціоналістичного рухуXX століття, після розколуОрганізації українськихнаціоналістів — головаПроводу ОУН-Б. Борецьза незалежність Україниу ХХ сторіччі.

Книжки на схожу тематику

  • «Скоропадський. Спогади 1917-1918 (Український переклад)» Павло Скоропадський, «Наш формат», 2017рік;
  • «Маннергейм. Мемуари. I Том» Карл Маннергейм, «Наш формат», 2020 рік.

Відомі цитати з книги

У жовтні-листопаді 1918 р., як несповна десятирічний хлопець, я переживхвилюючі події відродження і будови української держави. Мій батько належавдо організаторів державного перевороту в Калуському повіті (з лікарем д-ромКурівцем) і я був свідком формування ним з селян довколишніх сіл військовихвідділів, озброєних захованою в 1917 р. зброєю. Від листопада 1918 р. нашеродинне життя стояло під знаком подій у будуванні українського державногожиття та війни в обороні самостійности. Батько був послом до парляментуЗахідньо-Української Народньої Республіки — Української Національної Ради вСтаниславові і брав активну участь у формуванні державного життя вКалущині.Основні правди українського націоналізму коріняться в українській духовості,зформульованій та утвердженій впродовж цілого історичного розвитку, вдуховості, яка гармонізує з найкращими досягненнями розвитку вселюдськоїдухової і суспільно-політичної культури та поступу. Наші правди є діяметральнопротилежні до духу й суті московського большевизму, в якому є зібрані,повторені й доведені до рафінованої системи вияви найчорнішої реакції йпадіння з цілої історії людства, з неґативним застосуванням присвоєнихбольшевизмом чужих здобутків матеріяльного і технічного поступу. Наша ідеярівности та братерства всіх людей в народі — протиставна до большевицькоїклясової теорії та до їхньої практики, яка перетворює народні маси вневільників і жебраків з одного боку, а з другого — дає необмежене панування ісваволю панівній кліці комуністичної партії.
Характеристики
Мова видання українська
ISBN 9786177866649
Обкладинка Тверда
Кількість сторінок 664
Рік видання 2020
Формат 155x235
Вага 0.82
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Пес Патрон - Хіт продажів
Всі вже чули про собаку-сапера Патрона, героя війни та національного кумира. Всі знають, як він рятує тисячі життів, виявляючи міни та вибухові речовини.
докладніше
Пес Патрон - Хіт продажів
Читайте топ книжки

Безкоштовна доставка для замовлень від 999 грн

Підтримка клієнтів

У разі брака можливе повернення

Доставляємо по всій країні