0
phone-icon
+380671909005 Замовити дзвінок

Радість руху. Як фізична активність додає впевненості, зближує людей і робить їх щасливішими

Відгуки:
(0)
  • Видавництво: Наш Формат
  • Артикул: 9786177973750
  • Наявність: В наявності
290.00 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Мова видання: українська
ISBN: 9786177973750
Обкладинка: Тверда
Кількість сторінок: 208
Рік видання: 2021
Доступні варіанти
Доставка

у той же день при замовленні до 14:00

Call-center

підтримка клієнтів

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)

Книжка, після якої ви полюбите рухатись.

Тематика книги

Біологія, фізична активність, спорт, щастя.

Опис книги "Радість руху. Як фізична активність додає впевненості, зближує людей і робить їх щасливішими" Келлі Макґоніґал

Скільки разів ви починали тренуватися, але закидали після першої крепатури? Або жвиходили на пробіжку, та після другого кола хапалися за бік і відмовлялися від затії? Абож пробували стретчинг, а потім вважали себе «гнучкими, як дерево»?

У вашій голові утворилася зв’язка: тренування — це страждання. Але це не обов’язковотак, про що свідчить книжка «Радість руху». Келлі Макґоніґал — психологиня і тренерка з20-річним стажем — описує, як рух змінює настрій людини, а тренування рятують відстресу й депресії. Вона розповідає про «молекули надії», ейфорію бігуна, кориснузалежність і міцну дружбу між людьми, які тренуються в одній команді.

Для кого книжка “Радість руху. Як фізична активність додає впевненості, зближує людей і робить їх щасливішими”

Для широкого кола читачів, всіх, хто прагне займатись фізичною активністю і хочепочати отримувати від цього справжнє задоволення.

Чи варто купувати цю книгу?

Авторка розвінчує хибні уявлення про «не всім дається» і «в такому віці вже запізно». Уцій книжці є історії про жінку, яка почала бігати в 55 і за сім років здолала 85півмарафонів, і дівчину, яка заново навчилася рухатися, хоч після інсульту не відчувалаправої ноги. А ще безліч інших оповідей, що змінять ваше ставлення до тренувань іпідкажуть, де знайти антидепресант без рецепта, джерело мотивації та міцних взаємин.

Про автора

Келлі Макґоніґал— психологиня, тренерка, науковиця, спікерка TED. ВикладачкаСтенфорду й авторка кількох книжок, зокрема «Сили волі». Із 2000 року веде заняття зйоги й танців. У вільний час консультує неприбуткові організації та волонтерить упритулку для тварин.

Книжки на схожу тематику

  • «Сила волі. Шлях до влади над собою»Келлі Макґоніґал, «Наш Формат», 2017 рік;

Відгуки про книгу “Радість руху. Як фізична активність додає впевненості, зближує людей і робить їх щасливішими”

”Це почасти наукове дослідження, почасти — натхненна історія, почасти — інтимнийлюбовний лист фізичній активності. Книжка показує, наскільки те, що багато хто вважаєпросто «вправами», насправді значно більше — шлях не лише до фізичного і психічногоздоров’я, а й до кохання та дружби.” — Бред Сталберґ, автор бестселера «Пікова продуктивність»”Я зачарований розповіддю Макґоніґал про істину «ми народжені, щоб рухатися».Поєднуючи несподівані ідеї з нейронауки, еволюційної біології та філософії, авторкапоказує, чому вправи роблять нас радіснішими, зміцнюють соціальні зв’язки й додаютьвідчуття надії.” — Алекс Гатчінсон, автор книжки «Витривалість»

Найкращі цитати книжки

Чому організм заохочує нас рухатись

Людські створіння так влаштовані, що дістають задоволення від занять, досвіду йпсихічних станів, які допомагають вижити. Це стосується не тільки очевидних речей, як-от сон чи їжа. Сюди входить багато психологічних особливостей, завдяки яким люди такі, які вони є. Нам подобається співпрацювати, ми почуваємося наповненими, колипрацюємо в команді. Нам дає задоволення прогрес, і ми пишаємося досягненнями. Миприхиляємося до людей, місць і певних груп, відчуваємо тепло всередині, колипіклуємося про них. Навіть наша здатність знаходити сенс у житті коріниться унейробіології задоволення: історії й метафори зачаровують систему винагород нашогомозку, тому нам хочеться створювати наративи, що допомагають шукати сенс у житті.Фізична активність — вправи, дослідження, змагання, святкування — усе це насощасливлює, бо стимулює наші інстинкти. Рух пов’язаний із найбільш базовимилюдськими радощами, які охоплюють самовираження, соціальні зв’язки, майстерність.

Чому біг у своєму темпі принесе більше задоволення, ніж спринтерська дистанція

Чому рівень ендоканабіноїдів зростає від бігу підтюпцем, але не змінюється від повільноїходи чи великих навантажень? Антрополог Девід Рейчлен припускає, що мозоквинагороджує нас за тренування такої самої інтенсивності, яка була потрібна під часполювання та збирання два мільйони років тому. Що все це означає для тих, для кого біг— хобі? По-перше, що ключ до ейфорії бігуна не в самому бігу, а в тому, щоб бігти довго і зсереднім навантаженням. Ба більше, науковці вже показали таке саме зростання рівняендоканабіноїдів від їзди на велосипеді, ходьби на біговій доріжці під кутом і хайкінгу.Якщо ви також хочете відчути ейфорію, маєте приділити цьому час і докласти зусиль.
Характеристики
Мова видання українська
ISBN 9786177973750
Обкладинка Тверда
Кількість сторінок 208
Рік видання 2021
Формат 140х210
Вага 0.3
Перекладач Анастасія Дудченко
Оригінальна назва The Joy of Movement
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Ви дивилися
0
125.00 грн.
Пес Патрон - Хіт продажів
Всі вже чули про собаку-сапера Патрона, героя війни та національного кумира. Всі знають, як він рятує тисячі життів, виявляючи міни та вибухові речовини.
докладніше
Пес Патрон - Хіт продажів
Читайте топ книжки

Безкоштовна доставка для замовлень від 999 грн

Підтримка клієнтів

У разі брака можливе повернення

Доставляємо по всій країні