0
phone-icon
+380671909005 Замовити дзвінок

Розробляємо ціннісні пропозиції. Як створити продукти та послуги, яких хочуть клієнти

Відгуки:
(0)
  • Видавництво: Наш Формат
  • Артикул: 9786177388691
  • Наявність: В наявності
600.00 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Мова видання: українська
ISBN: 9786177388691
Обкладинка: М'яка
Кількість сторінок: 324
Рік видання: 2023
Доступні варіанти
Доставка

у той же день при замовленні до 14:00

Call-center

підтримка клієнтів

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)

Посібник для підприємців, які прагнуть створювати корисні товари та послуги, будувати міцні стосунки зі споживачами і не викидати грошей на вітер

ТЕМАТИКА

Бізнес, підприємництво, менеджмент, лідерство, техніки продажу, інновації.

ПРО КНИЖКУ

Щоб зробити бізнес успішним, варто знайти клієнтський сегмент і задовольнити його потреби — звучить майже як аксіома. Та як дізнатися, що саме потрібно споживачеві? І як не помилитися? Відповісти на ці питання допоможе друга книжка Александера Остервальдера й команди практиків, присвячена розробленню ціннісних пропозицій. Це своєрідна шпаргалка для вибагливого бізнесмена-практика. Автори пояснюють, як розробляти ціннісні пропозиції й тестувати їх, не витрачаючи зайвих грошей і часу, як ставити себе на місце користувача, переводити команду з режиму «проспати нудну нараду» на «працювати злагоджено й ефективно». Щоб не гаяти читацький час, автори подають інформацію доступно й структуровано, без зайвих сторінок. Запропоновані інструменти й історії успішних компаній ідеально доповнюють бізнес-комікси.

ДЛЯ КОГО ВИДАННЯ

Книжка стане незамінним помічником для тих, хто лише починає власну справу, а також для всіх підприємців і бізнесменів, які бажають успішно реалізовувати проєкти, збільшувати ефективність роботи своєї команди і зрештою пропонувати клієнтам те, чого вони хочуть.

ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА

Автори книжки покроково показують, як створити привабливий товар чи пропозицію, від якої споживачі не зможуть відмовитися. А цікава візуалізація максимально сприяє освоєнню їхніх ідей і спонукає застосовувати навички на практиці.

ПРО АВТОРІВ

Александер Остервальдер — оратор і консультант із питань інноваційних бізнес-моделей. Його практичний підхід до проєктування інноваційних бізнесмоделей, розроблений спільно з доктором Івом Піньє, практикується різногалузевими компаніями по всьому світу.

Ів Піньє — професор менеджменту інформаційних систем. Активний учасник багатьох науково-дослідних проєктів зі створення інформаційних систем, розробки технічних завдань, менеджменту інформаційних технологій, інновацій та інтернет-бізнесу.

Ґреґ Бернарда — мислитель, творець і фасилітатор. Працював із такими компаніями, як Colgate, Volkswagen, Harvard Business School і Capgemini. Має ступінь MBA (Oxford Saïd) і є сертифікованим коучем бізнес-моделі Strategyzer.

Алан Сміт — підприємець, отримав освіту в області дизайну, працював у кіно, телебаченні, друкованих виданнях, інтернеті. Є співзасновником Strategyzer, де разом із командою створює контент для бізнесменів.

ІНШІ КНИЖКИ АВТОРІВ

  • «Створюємо бізнес-модель», Александер Остервальдер, Ів Піньє, «Наш Формат», 2023 рік

ЦИТАТИ

Про вихідні точки

Всупереч поширеній думці, успішні нові пропозиції не завжди повинні починатись із дослідження клієнта. Однак вони завжди повинні завершуватися увагою до завдань, проблем і переваг, важливих для клієнта.

Про «знеболювальні» для клієнтів

Успішна ціннісна пропозиція зосереджується на важливих проблемах, зокрема на тому, що «болить» клієнтові найдужче. Вам не потрібно пропонувати знеболювальне для кожної проблеми, яку ви ідентифікували в профілі клієнта, — жодна ціннісна пропозиція не здатна це забезпечити. Хороші ціннісні пропозиції часто зосереджуються не на всіх видах болю, а тільки на декількох, які вони здатні вгамувати.

Характеристики
Мова видання українська
ISBN 9786177388691
Обкладинка М'яка
Кількість сторінок 324
Рік видання 2023
Формат 185x220
Вага 0.8
Перекладач Роман Корнута
Оригінальна назва Value Proposition Design: How to Create Products and Services Customers Want by Alexander Osterwalder, Yves Pigneur, Patricia Papadakos, Gregory Berna
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Ви дивилися
0
62.00 грн.
0
250.00 грн.
0
80.00 грн.
0
19.92 грн.
Пес Патрон - Хіт продажів
Всі вже чули про собаку-сапера Патрона, героя війни та національного кумира. Всі знають, як він рятує тисячі життів, виявляючи міни та вибухові речовини.
докладніше
Пес Патрон - Хіт продажів
Читайте топ книжки

Безкоштовна доставка для замовлень від 999 грн

Підтримка клієнтів

У разі брака можливе повернення

Доставляємо по всій країні