0
phone-icon
+380671909005 Замовити дзвінок

Руїни бога (нова обкл.)

Відгуки:
(0)
  • Видавництво: Наш Формат
  • Артикул: 9786178120566
  • Наявність: Немає в наявності
360.00 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Мова видання: українська
ISBN: 9786178120566
Обкладинка: Тверда
Кількість сторінок: 416
Рік видання: 2023
Доставка

у той же день при замовленні до 14:00

Call-center

підтримка клієнтів

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)

ЦЕ ОНОВЛЕНЕ ВИДАННЯ ВЖЕ ВІДОМОЇ ВАМ КНИГИ

«РУЇНИ БОГА»

Володар престижної британської нагороди Costa Book Awards у номінації «Найкращий роман»

Одна з найкращих книжок 2015 року за версією Time, Washington Post, The Chicago Tribune, The Seattle Times, Kirkus та інших

ТЕМАТИКА РОМАНУ «РУЇНИ БОГА»

Художня література, драма, сучасна британська література, історія, війна.

ПРО КНИЖКУ КЕЙТ АТКІНСОН

«Руїни бога» — це драматична історія Тедді Тодда — поета, героїчного льотчика, батька й турботливого дідуся, який пережив війну й бачив багато такого, що не передається словами. Проте зрештою виявиться, що всі воєнні перипетії, крізь які пройшов Тедді, і близько не дорівняються до тих проблем, які чекатимуть на нього в майбутньому.

ДЛЯ КОГО ВИДАННЯ «РУЇНИ БОГА»

Для усіх поціновувачів якісної сучасної психологічної прози.

ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА КЕЙТ АТКІНСОН

Цьому роману Кейт Аткінсон вдалося повторити гучний тріумф книжки «Життя за життям», яка отримала Costa Book Awards у 2013 році. Попри те, що в «Руїнах бога» немає містичної лінії, цей твір так само захоплює, інтригує та демонструє винятковий талант авторки, яку критики називають однією з найкращих англомовних романісток нашого часу.

ПРО АВТОРКУ

Кейт Аткінсон — британська письменниця, нагороджена Орденом Британської імперії, тричі лауреатка престижної літературної премії Costa Book Awards. Кейт Аткінсон — рідкісний приклад авторки, яка пише як серйозну, так і жанрову літературу. Її книжки отримують визнання поважних критиків та водночас стають міжнародними бестселерами.

ІНШІ КНИЖКИ АВТОРКИ

  • «Життя за життям» (нова обкл.), Кейт Аткінсон, «Наш Формат», 2023 рік
  • «За лаштунками в музеї» (нова обкл.), Кейт Аткінсон, «Наш Формат», 2023 рік

ВІДГУКИ ПРО РОМАН «РУЇНИ БОГА»

Це насправді віртуозний і свіжий виступ романістки, яка, здається, зовсім не боїться величезних завдань, поставлених перед нею. The New York Times

«Руїни бога» разом зі своїм попередником «Життя за життям» є найкращими творами Аткінсон і доказом того, що її стиль, який кидає виклик жанру, продовжує вражати. Τhe Guardian

ЦИТАТИ З КНИЖКИ КЕЙТ АТКІНСОН

Красу не пояснити

Звісно, красу не пояснити. Краса просто існує й або розчулює тебе, або ні. Його сестер — Памелу й Урсулу — краса розчулювала. А старшого брата Моріса — ні. Братик Джиммі був для цього ще замалий, а батько, можливо, застарий. У батька, Г’ю, був грамофонний запис «Злету жайворона», вони зрідка слухали його недільними вечорами. Пісня була гарна, але не настільки, як у самої пташки. «Завдання мистецтва, — пояснювала, ба навіть повчала Сильвія, його мати, — передавати істинну природу речей, а не бути істиною». Її батько (дідусь Тедді, давно покійний) був славетним митцем, і це давало матері право авторитетно висловлюватися про мистецтво. І, напевно, про красу. Мати говорила про Мистецтво, Істину та Красу виключно з великої літери.

Вони можуть існувати тільки в нашій уяві

П’ятдесят п’ять тисяч п’ятсот сімдесят три загиблі з Бомбардувального управління. Сім мільйонів загиблих німців, зокрема п’ятсот тисяч убитих протягом бомбардувань союзників. Шістдесят мільйонів загиблих у Другій світовій війні в цілому, включно з одинадцятьма мільйонами, вбитими протягом Голокосту. Шістнадцять мільйонів у Першій світовій війні, понад чотири мільйони у В’єтнамі, сорок мільйонів під час монгольської навали, три з половиною мільйони протягом Столітньої війни, падіння Риму забрало сім мільйонів, Наполеонівські війни забрали чотири мільйони, двадцять мільйонів — Тайпінське повстання. І так далі і так далі і так далі, аж до райського саду, аж до Авеля, якого вбив Каїн.

Усі ненароджені пташки, всі непроспівані пісні: вони можуть існувати тільки в нашій уяві.

Одна з них належить Тедді.

Характеристики
Мова видання українська
ISBN 9786178120566
Обкладинка Тверда
Кількість сторінок 416
Рік видання 2023
Формат 140х210
Вага 0.45
Перекладач Ярослава Стріха
Оригінальна назва A God in Ruins by Kate Atkinson
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Пес Патрон - Хіт продажів
Всі вже чули про собаку-сапера Патрона, героя війни та національного кумира. Всі знають, як він рятує тисячі життів, виявляючи міни та вибухові речовини.
докладніше
Пес Патрон - Хіт продажів
Читайте топ книжки

Безкоштовна доставка для замовлень від 999 грн

Підтримка клієнтів

У разі брака можливе повернення

Доставляємо по всій країні