0
phone-icon
+380671909005 Замовити дзвінок

Самовідновлення мозку

Відгуки:
(0)
  • Видавництво: Наш Формат
  • Артикул: 9786177866038
  • Наявність: В наявності
290.00 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Мова видання: українська
ISBN: 9786177866038
Обкладинка: Тверда
Кількість сторінок: 416
Рік видання: 2020
Доступні варіанти
Доставка

у той же день при замовленні до 14:00

Call-center

підтримка клієнтів

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)

Надихніться історіями людей, яким вдалося зцілити свіймозок.

Тематика

Наукпоп, неврологія, анатомія, медицина, психологія, психіатрія.

Про що книжка

Ми живемо в переломний для медицини момент. З’являються відкриття про те, щомозок може зцілюватися, а отже, є шанс подолати невиліковні захворювання. Клітинимозку здатні обмінюватися електричними імпульсами, а також утворювати нові зв’язки,що є основним шляхом до одужання. Тож як за допомогою світла, вібрацій і звуківзнизити ризик деменцій, полегшити хронічний біль, пом’якшити симптоми аутизму йДЦП? І як тіло допомагає мозку відновлюватися?

Для кого книжка

Для широкого кола читачів, всіх, хто хоче дізнатись, як мозок розвивався впродовждекількох мільйонів років, його багатогранні нейропластичні здатності, і яким чиномпсихіка може відновлюватися і розвиватися.

Чому варто купувати цю книгу

У цій книжці доктор медицини Норман Дойдж вказує на численні клінічні дослідженнянейропластиків, які доводять, що мозок може зцілюватися й повертати втрачені функції.Автор розкриває історії людей, які докорінно змінили стан свого здоров’я і навітьвіднайшли здібності, про існування яких не здогадувалися.

Про автора

Норман Дойдж — доктор медицини, психіатр, психоаналітик, науковий співробітникЦентру психоаналітичної освіти і досліджень Колумбійського університету в Нью-Йорку івикладач психіатричного факультету Торонтського університету.

Книжки на схожу тематику

  • «Немислиме. 9 історій про людей здивовижним мозком» Гелен Томсон, «Нашформат», 2019 рік
  • «Чoлoвiк, який cплутaв дpужину зкaпeлюxoм, тa iншi icтopiї з лiкapcькoїпpaктики» Олівер Сакс, «Наш формат», 2017рік

Відгуки

Одна з найцікавіших книжок про мозок людини і його таємні здібності — її можна читатиз будь-якої сторінки. Дойдж розповідає про роль альтернативних методів лікування. Вонидають змогу перезавантажити й ресинхронізувати динамічні енергетичні потоки в мозку,щоб покращити стан здоров’я тих, кому традиційна медицина не допомогла.

Huffington PostЦе книжка чудес. У ній зібрано малоймовірні одужання від фізичних і психічнихзахворювань, які доводять, що мозок лікує. Нагадує оповіді Олівера Сакса.

Guardianцитати

Про природу болю

Гострий біль попереджає нас про травму або хворобу, передаючи умозок сигнал: «Ось де тобі болить — зверни увагу». Але якщо нейронипошкоджені, вони починають безперервно передавати фальшивісигнали тривоги; через це ми думаємо, що проблема у тілі, хоча вонапередусім у мозку. І навіть протягом тривалого часу після одужаннябольова система продовжує передавати сигнали. У гострого болюпочинається друге життя: він перетворюється на хронічний біль.

Як пластичність мозку може бути недоліком

Пластичність може бути благом, якщо постійно отримувати приємнісенсорні сигнали — так мозок вчиться краще сприймати приємнівідчуття та насолоджуватися ними; але та ж таки пластичність можебути нещастям, якщо сенсорні сигнали постійно надходитимуть убольову сенсорну систему. Больовий сигнал резонує в мозку людини,тож біль не вщухає навіть тоді, коли основної його причини вже немає.Таке може відбутися, наприклад, під час фантомного болю, колилюдина, що втратила кінцівку, відчуває її присутність і біль.
Характеристики
Мова видання українська
ISBN 9786177866038
Обкладинка Тверда
Кількість сторінок 416
Рік видання 2020
Формат 140х210
Вага 0.56
Перекладач Анна Марховська
Оригінальна назва The Brain's Way of Healing: Remarkable Discoveries and Recoveries from the Frontiers of Neuroplasticity by Norman Doidge
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Пес Патрон - Хіт продажів
Всі вже чули про собаку-сапера Патрона, героя війни та національного кумира. Всі знають, як він рятує тисячі життів, виявляючи міни та вибухові речовини.
докладніше
Пес Патрон - Хіт продажів
Читайте топ книжки

Безкоштовна доставка для замовлень від 999 грн

Підтримка клієнтів

У разі брака можливе повернення

Доставляємо по всій країні