0
phone-icon
+380671909005 Замовити дзвінок

Сліди на дорозі

Відгуки:
(0)
  • Видавництво: Наш Формат
  • Артикул: 9789661943024
  • Наявність: В наявності
350.00 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Мова видання: українська
ISBN: 9789661943024
Обкладинка: Тверда
Кількість сторінок: 375
Рік видання: 2018
Доступні варіанти
Доставка

у той же день при замовленні до 14:00

Call-center

підтримка клієнтів

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)

Справжня історія війни на Сході словами очевидця.

Тематика видання

Ветеранська література.

Про книгу «Сліди на дорозі» Валерія Ананьєва

«Сліди на дорозі» — це не лише книга. Це — унікальний досвід драматичних подій, які ви зможете пережити у якості очевидця. Це — жива книга, яку можна не лише прочитати, а й побачити на власні очі події, що відбувалися на Сході під час воєнних дій. Це — напруга, небезпека і полегшення, це достовірність і непідробна, справжня емоційність.
Книга містить близько сотні QR-кодів, що забезпечать читачеві повний ефект присутності та дозволять пережити унікальний досвід — побачити фото та відео реальних подій та артефактів із фронту.

Для кого книжка «Сліди на дорозі»

Книга для широкого кола людей, що прагнуть зрозуміти події 2014 року на Сході України фактично та емоційно, для патріотів та просто небайдужих читачів.

Чому варто прочитати книгу Валерія Ананьєва «Сліди на дорозі»

Книга «Сліди на дорозі» — це унікальне поєднання текстових та графічних матеріалів, що дозволяють повністю поринути в історію, яку розповідає автор. Це єдине і унікальне джерело непідробних емоцій та поєднання фактів, що складаються в неймовірну історію — кожного воїна окремо та усього народу загалом.

Про Валерія Ананьєва

Валерій Ананьєв — український десантник, військовий хронікер, блогер та мандрівник. Ветеран російсько-української війни, учасник боїв за Слов’янськ та Дебальцеве. Автор публікацій та відеороликів у Facebook та Youtube, зокрема про події війни на Донбасі.

Відгуки

«Про що ця книжка?» — так любить починати вступ Данило Яневський.
Так почну і я. І відповім його ж словами: ця книжка про людину і людей. Про звичайне, здавалося б, життя. У повсякденні воно нам бачиться звичайним. Але, як казали мудрі люди — велике видно на відстані. Найцікавіше у книзі Валери — всередині. — Роман Скрипін — український журналіст, телеведучий, засновник і керівник проекту «Skrypin.ua» Це неймовірна і дуже сильна книга. ЇЇ сила в чесності автора перед собою та перед читачем. І пишучи книгу, автор перш за все ставив завдання бути максимально щирим. Це книга про війну, про людей, про армію, про відносини. Про думки і переживання. І, мабуть, єдина неправда, допущена у книзі, — це про її «художність», яку декларує автор. — Роман Сініцин — волонтер, один з організаторів волонтерської групи «Народний тил»Ця книга зачепить кожного, як мінометна міна, що вибухає під ногами. Десантник Валерій Ананьєв — незвичний для літератури автор художнього твору. Хлопець з доброю посмішкою та чудовою українською мовою, тихий та виважений, він насправді обпечений зсередини вогнем війни та багатьма сімейними трагедіями. — Юрій Бутусов — український журналіст, головний редактор сайту «Цензор.нет»Це книга про війну. Про війну з ворогом — нещадним і підступним. Про війну з нечистю і продажністю. Про війну з недолугістю та занепадом. Про війну зі спокусами, зі слабкостями, з нерозумінням і несприйняттям тебе світом, в якому ти живеш. Але й про війну із самим собою — таким, який ти є зараз, щоби стати таким, яким ти будеш потім. — Олександр Положинський — лідер гурту «Тартак», проекту «Був’є», співак і шоумен, ведучий радіо «НВ»
Характеристики
Мова видання українська
ISBN 9789661943024
Обкладинка Тверда
Кількість сторінок 375
Рік видання 2018
Формат 148х210
Вага 0.54
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Пес Патрон - Хіт продажів
Всі вже чули про собаку-сапера Патрона, героя війни та національного кумира. Всі знають, як він рятує тисячі життів, виявляючи міни та вибухові речовини.
докладніше
Пес Патрон - Хіт продажів
Читайте топ книжки

Безкоштовна доставка для замовлень від 999 грн

Підтримка клієнтів

У разі брака можливе повернення

Доставляємо по всій країні