0
phone-icon
+380671909005 Замовити дзвінок

Тіло. Інструкція з використання

Відгуки:
(0)
  • Видавництво: Наш Формат
  • Артикул: 9786177863679
  • Наявність: В наявності
360.00 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Мова видання: українська
ISBN: 9786177863679
Обкладинка: Тверда
Кількість сторінок: 384
Рік видання: 2020
Доступні варіанти
Доставка

у той же день при замовленні до 14:00

Call-center

підтримка клієнтів

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)

Відкрийте дива вашого тіла.

Тематика

Наукпоп, біологія, анатомія.

Про книжку «Тіло. Інструкція з використання» Білла Брайсона

Скільки коштує Бенедикт Камбербетч? Як набір хімічних елементів — 168 доларів, а якактор — мільйони. Правда, якщо ми придбаємо всі потрібні мінерали, усе одно неотримаємо Камбербетча чи бодай якусь іншу людину. Бо наше тіло — це щось більше, ніжчастка таблиці Менделєєва. Воно — справжнє диво.

Кому сподобається книга

Широкому колу читачів, всім, хто хоче нарешті полюбити біологію та розгадатизагадки власного тіла.

Чому варто прочитати книжку «Тіло. Інструкція з використання»

Якщо з’єднати всі кровоносні судини, ними можна обігнути Землю аж два з половиноюрази. Якщо витягнути всі ДНК організму в тонку нитку, її вистачить, щоб дістатисяПлутона. А ще ми лишаємо десь півкіло пилу на рік — у буквальному сенсі розсипаємося!Не знали про це? Тоді книжка стане для вас справжнім відкриттям. А ще вона навчитьлюбити, цінувати своє тіло й уміло ним користуватися. Бо воно диво. Справжнє диво.

Про автора

Білл Брайсон — британський письменник родом зі США, колишній ректор Даремськогоуніверситету й почесний член Лондонського королівського товариства. Автор понад 20книжок туристичної та наукової тематики. Свого часу працював у виданнях Times таIndependent. Офіцер Ордену Британської імперії.

Книжки на схожу тематику

  • «Зламати ДНК. Редагування генома та контроль над еволюцією» Дженніфер Дудна, Семюель Стернберг, «Наш Формат», 2019 рік
  • «Їжа для мозку. Наука розумного харчування» Ліса Москоні, «Наш Формат»,2019 рік
  • Відгуки про книгу «Тіло. Інструкція з використання» Білла Брайсона

    Брайсон занурюється в пустелю людської анатомії, озброївшись ретельністю й дотепністю. Він уміло досліджує знання та невідомі відомості про те, як ми живемо йпомираємо, і розглядає особливості нашої будови.

    USA TodayІнколи це було: «А-а-а! Я теж так завжди кажу!», а інколи хотілося дискутувати з авторомабо хоча б запитати, чому для висвітлення було обрано саме той чи той аспект. Написатиодразу про все, що відбувається в нашому тілі на однаковому рівні занурення, —завдання нереальне. Однак якщо навіть не намагатися, то багато хто з «нелюбителів»шкільної біології так і залишиться без жодного розуміння процесів у нашому тілі, а цеможе бути, без перебільшення, небезпечно для життя. Книжку раджу тим, хто хочеоцінити складність біологічних досліджень і не боїться уявити, що ж відбувається у йоготілі в момент читання цих рядків.

    Ольга Маслова, кандидатка біологічних наук, популяризаторка науки Дивовижна інструкція. Прогулянка Брайсона анатомією, фізіологією, еволюцією і хворобами (діабет, рак, інфекції) повчальна, доступна й цікава.

    Booklist

    Цитати

    Чому неприємно, коли торкається незнайомець

    Мозок не лише говорить вам, як дотик відчувається, але і як він повиненвідчуватися. Тому всім подобається, коли нас ніжно торкається коханалюдина, і лякає, коли це робить якийсь незнайомець. А ще це пояснює, чомутак важко себе полоскотати.

    Чому після грошей варто мити руки

    Імовірно, найефективнішим методом передачі мікробів є поєднання паперових грошей і шмарклів. Згідно з результатами швейцарського дослідження, вірусгрипу може виживати на банкноті протягом двох з половиною тижнів —достатньо лиш крихітної краплі слизу з носа. А от без шмарклів більшістьвірусів застуди здатна вижити на папірцях не більше кількох годин.

    Чи відрізняється мозок дитини від мозку дорослого?

    Мозку потрібна купа часу, щоб повністю сформуватися. Нейрони в мозкупідлітка працюють лиш на 80 відсотків. Хоча й найбільше мозок виростає вперші два роки життя, а до десяти вже має 95 відсотків від кінцевого обсягу,синапси продовжують з’єднуватися ледь не до тридцяти років. А отже,підлітковий вік триває набагато довше, ніж нам здається. Людина з не до кінцясформованими зв’язками найімовірніше поводитиметься більш імпульсивно йменш розсудливо, ніж старші, а також швидше п’янітиме.
Характеристики
Мова видання українська
ISBN 9786177863679
Обкладинка Тверда
Кількість сторінок 384
Рік видання 2020
Формат 140х210
Вага 0.5
Перекладач Олександра Асташова
Оригінальна назва THE BODY: A Guide for Occupants by Bill Bryson
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Пес Патрон - Хіт продажів
Всі вже чули про собаку-сапера Патрона, героя війни та національного кумира. Всі знають, як він рятує тисячі життів, виявляючи міни та вибухові речовини.
докладніше
Пес Патрон - Хіт продажів
Читайте топ книжки

Безкоштовна доставка для замовлень від 999 грн

Підтримка клієнтів

У разі брака можливе повернення

Доставляємо по всій країні