0
phone-icon
+380671909005 Замовити дзвінок

Цінність смутку. Як втрати, любов і туга роблять нас сильнішими

Відгуки:
(0)
  • Видавництво: Наш Формат
  • Артикул: 9786178115890
  • Наявність: В наявності
350.00 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Мова видання: українська
ISBN: 9786178115890
Обкладинка: Тверда
Кількість сторінок: 256
Рік видання: 2023
Доступні варіанти
Доставка

у той же день при замовленні до 14:00

Call-center

підтримка клієнтів

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)

Бестселер New York Times

Номінант на найкращу науково-документальну літературу 2022

ТЕМАТИКА

Психологія, самодопомога, здоров’я, нонфікшн, психічне здоров’я, наука.

ПРО КНИЖКУ СЬЮЗЕН КЕЙН

У цій книжці Сьюзен Кейн пропонує покласти край тиранії позитиву й визнати цілющу силу смутку. Як справжня адвокатка печалі вона показує, чому важливо проживати різні стани, відпускати старі історії. Ба більше, без суму не буде й радості, бо емоції течуть з одного крана. Прикрутили печаль — прикрутили й потік радості. Авторка розповідає, чому Печаль поставили на головну роль у піксарівському мультику «Думками навиворіт», чи справді творчість асоціюється із сумом, чи можемо ми успадковувати біль від пращурів, як прийняти смертність і як стати цілісними. Спойлер: останнє можна зробити тільки тоді, коли ми дозволимо собі тужити.

ДЛЯ КОГО ВИДАННЯ «ЦІННІСТЬ СМУТКУ. ЯК ВТРАТИ, ЛЮБОВ І ТУГА РОБЛЯТЬ НАС СИЛЬНІШИМИ»

Для всіх, хто хоче стати сильнішим і змінити погляд на світ. Книга чудово підійде тим, хто хоче навчитися перетворювати свій біль на творчість, а також почуватися цілісним і натхненним.

ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА СЬЮЗЕН КЕЙН

У цьому виданні авторка показує силу «Гіркої радості» — погляду, який цінує переживання втрати й болю, що можуть привести до власного зростання та краси.

ПРО АВТОРКУ

Сьюзен Кейн — авторка бестселерів з популярної психології. Представляла інтереси компаній Goldman Sachs і General Electric. Навчала багатьох впливових людей вести переговори. Журнал Inc. назвав її однією з 50 найкращих експертів у сфері лідерства та менеджменту, а LinkedIn — шостою з найвпливовіших людей у світі.

ІНШІ КНИЖКИ СЬЮЗЕН КЕЙН

  • «Сила інтровертів. Тихі люди у світі, що не може мовчати», Сьюзен Кейн, «Наш Формат», 2016 рік

ВІДГУК ПРО КНИЖКУ «ЦІННІСТЬ СМУТКУ. ЯК ВТРАТИ, ЛЮБОВ І ТУГА РОБЛЯТЬ НАС СИЛЬНІШИМИ»

«Вдумливий аналіз меланхолійного характеру… унікальне поєднання психології, біографії, духовності, музичних посилань і попкультури. Для тих, хто сумує або переживає втрату, ідея перетворити біль на творчість, трансцендентність і любов є переконливою. Кейн чудово працює, використовуючи тематичні дослідження та особисті історії, щоб обґрунтувати свою думку. Це унікальний погляд у культурі, який схильний лікувати сильні почуття, а не вітати їх». The Wall Street Journal

ЦИТАТИ

Що таке гірка радість

Гірка радість — це також про усвідомлення того, що світло і темрява, народження і смерть — гірке і радісне — завжди пов’язані. «Дні меду, дні цибулі» — як говорить арабське прислів’я. Трагедії життя неминуче йдуть пліч-о-пліч із найпрекраснішими моментами. Цілі цивілізації стираються з лиця землі й відбудовуються заново — і ми знову й знову бачимо ті самі дуальності. Парадоксально, але змиритися з ними — усвідомити, що існує і світло, і темрява — це єдиний спосіб їх прийняти. І ось це прийняття — головне. Гірка радість — це про бажання не бути самому, про бажання бути вдома.

Краса — це правда, правда — краса

І для всіх нас, хоч би ким ми були, є просте правило: треба завжди повертатися обличчям у напрямку краси. Не обов’язково навертатися в конкретну віру чи філософію, щоб усвідомити, що священне й чудесне постійно живе поруч із нами — буквально повсюди — хоч ми, сучасні люди, зазвичай його не помічаємо. Я довго не могла зрозуміти вислів XIX століття: «Краса — це правда, правда — краса»… Знадобився не один десяток років, щоб я усвідомила, що в цьому вислові під красою мають на увазі стан, якого ми можемо досягти різними шляхами — короткі моменти, здатні нас змінити: опівнічна меса, «Мона Ліза», маленький вияв доброти, великий акт героїзму.

Характеристики
Мова видання українська
ISBN 9786178115890
Обкладинка Тверда
Кількість сторінок 256
Рік видання 2023
Формат 140х210
Вага 0.36
Перекладач Анастасія Дудченко
Оригінальна назва BITTERSWEET: How Sorrow and Longing Make Us Whole by Susan Cain
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Ви дивилися
0
319.00 грн.
0
15.00 грн.
Пес Патрон - Хіт продажів
Всі вже чули про собаку-сапера Патрона, героя війни та національного кумира. Всі знають, як він рятує тисячі життів, виявляючи міни та вибухові речовини.
докладніше
Пес Патрон - Хіт продажів
Читайте топ книжки

Безкоштовна доставка для замовлень від 999 грн

Підтримка клієнтів

У разі брака можливе повернення

Доставляємо по всій країні