0
phone-icon
+380671909005 Замовити дзвінок

Від нуля до одиниці! Нотатки про стартапи, або Як створити майбутнє (оновл. вид.)

Відгуки:
(0)
  • Видавництво: Наш Формат
  • Артикул: 9786178120900
  • Наявність: В наявності
350.00 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Мова видання: українська
ISBN: 9786178120900
Обкладинка: Тверда
Кількість сторінок: 184
Рік видання: 2023
Доступні варіанти
Доставка

у той же день при замовленні до 14:00

Call-center

підтримка клієнтів

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)

Це оновлене видання вже відомої вам книги

"Від нуля до одиниці"

Бестселер New York Times від легенди Кремнієвої долини

ТЕМАТИКА

Технологія створення стартапів, ідеї, бізнес, монополія, підприємництво

ПРО КНИЖКУ «ВІД НУЛЯ ДО ОДИНИЦІ»

Це курс лекцій Пітера Тіля Computer Science 183: Startup, який він прочитав у 2012 році студентам Стенфордського університету. Обговорення ідей і досвіду викладача як успішного підприємця й інвестора вийшло за межі університетського кампусу — на сторінки видання New York Times. Блейк Мастерс, один із найнаполегливіших слухачів курсу, упорядкував нотатки з лекцій і розмістив їх онлайн — текст став сенсацією в інтернеті. Згодом Пітер Тіль вирішив видати напрацювання окремою книжкою, і Блейк Мастерс став її упорядником. У 2014 році видання очолило рейтинги The New York Times, здобувши визнання ділових кіл і масової аудиторії.

ДЛЯ КОГО ВИДАННЯ

Для підприємців, топменеджерів і всіх, хто прагне реалізувати нові бізнес-ідеї, які змінять світ і майбутнє.

ЧОМУ ЦЯ КНИЖКА

Книжка стане пусковим механізмом для тих, хто прагне мислити категоріями стартапів і створювати нове, а не копіювати відпрацьовані шаблони. Автор переконує: роблячи те, що вже знаємо, ми рухаємо світ від 1 до n, додаючи більше чогось вже знаного; проте щоразу, коли створюємо щось нове, ми ступаємо від 0 до 1.

ПРО АВТОРІВ

Пітер Тіль — американський бізнесмен німецького походження, співзасновник PayPal (1998), інвестор, мільярдер, управитель хеджфондів. Був одним із перших інвесторів Facebook, нині входить до ради директорів найбільшої світової соціальної мережі.

Блейк Мастерс — співзасновник компанії Judicata і партнер інвестиційної компанії Founders Fund. Був президентом Фонду Пітера Тіля та головним операційним директором Thiel Capital.

ВІДГУКИ ПРО КНИЖКУ «ВІД НУЛЯ ДО ОДИНИЦІ»

Ця книжка пропонує абсолютно нові, свіжі ідеї про те, як створити цінності світового масштабу. Марк Цукерберг, генеральний директор Facebook

Пітер Тіль збудував кілька інноваційних компаній, що здійснили прорив... «Від нуля до одиниці» розповідає, як він це зробив. Ілон Маск, генеральний директор Tesla та SpaceX

КНИЖКИ НА СХОЖУ ТЕМАТИКУ

  • «Розробляємо ціннісні пропозиції. Як створити продукти та послуги, яких хочуть клієнти», Александер Остервальдер, Ів Піньє, Ґреґ Бернарда, Алан Сміт, «Наш Формат», 2023
  • «Від хорошого до величного» (оновл. вид.), Джим Коллінз, «Наш Формат», 2022

ЦИТАТИ З КНИЖКИ «ВІД НУЛЯ ДО ОДИНИЦІ»

Про цінність компанії

«Яку цінну компанію ніхто не створює?» Це питання складніше, ніж здається, тому що ваша компанія може створювати велику цінність, не стаючи дуже вартісною сама по собі. Замало створити цінність — ви також повинні присвоїти собі її частину. Це означає, що навіть дуже великі підприємства можуть бути поганими.

Стартап нагадує шлюб

Коли ви починаєте нову справу, насамперед ухваліть головне рішення: кого взяти в партнери? Вибір співзасновника майже так само важливий, як вибір чоловіка, а конфлікт колишніх партнерів виглядає так само огидно, як розлучення. На початку відносин партнери зазвичай сповнені оптимізмом. Адже тверезо думати про можливі проблеми так неромантично. От про них і не думають. Але якщо суперечності між партнерами стануть нерозв’язними, компанія неминуче стане жертвою конфлікту.

Характеристики
Мова видання українська
ISBN 9786178120900
Обкладинка Тверда
Кількість сторінок 184
Рік видання 2023
Формат 140х210
Вага 0.3
Перекладач Роман Обухів
Оригінальна назва Zero to One: Notes on Startups, or How to Build the Future by Peter Thiel
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Пес Патрон - Хіт продажів
Всі вже чули про собаку-сапера Патрона, героя війни та національного кумира. Всі знають, як він рятує тисячі життів, виявляючи міни та вибухові речовини.
докладніше
Пес Патрон - Хіт продажів
Читайте топ книжки

Безкоштовна доставка для замовлень від 999 грн

Підтримка клієнтів

У разі брака можливе повернення

Доставляємо по всій країні