0
phone-icon
+380671909005 Замовити дзвінок

Випадкові наречені

Відгуки:
(0)
  • Видавництво: Vivat
  • Артикул: 9789669823182
  • Наявність: В наявності
270.00 грн.
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Серія: Художня література
Мова видання: Українська
ISBN: 9789669823182
Обкладинка: Тверда
Папір: Офсетний
Доступні варіанти
Доставка

у той же день при замовленні до 14:00

Call-center

підтримка клієнтів

  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)

Книга «Випадкові наречені» – різні долі сестер-близнючок


Книга «Випадкові наречені» розповідає історію двох сестер-близнючок, Олів та Емілії, які мають зовсім різні долі. Олів ніколи не мала удачі в житті - ні в кар'єрі, ні в коханні. Вже з дитинства вона траплялася в незручних ситуаціях, таких як потрапляння до автомата з іграшками, про що писали всі місцеві ЗМІ. З іншого боку, Емілія завжди була щасливицею. Вона навіть оплатила своє весілля з коханим завдяки виграшам в інтернет-конкурсах.


Весільна катастрофа і несподівана подорож


Але в день весілля щось пішло не за планом - всі гості, разом з молодятами, отруїлися. Єдиними, хто не потрапив в цей нещасний інцидент, стали Олів та Ітан, друг нареченого, який виявив неприязнь до невдачливої сестри. Однак, чи варто марнувати оплачений медовий місяць на Гаваях через такі неприємності? Замість молодят, в подорож вирушають Олів та Ітан. Але чи зможуть вони забути про свою взаємну неприязнь і насолодитися цією незвичайною подорожжю?


Від злиття обставин до непередбачуваного кохання


Подорож Олів та Ітана на Гаваї починається як випадкове злиття обставин, але з кожним днем вони виявляють все більше спільного між собою. Під впливом теплих океанських хвиль та краси природи, їх взаємна неприязнь міняється на щось непередбачуване - закоханість. Вони відкривають одне для одного нові горизонти, допомагають одне одному забути про попередні образи та невдачі.


Під час своєї незвичайної подорожі Олів та Ітан стикаються з різними пригодами та випробуваннями, які спонукають їх до самопізнання та переосмислення своїх життєвих цінностей. Вони розуміють, що життя може не бути планомірним, і щастя може приходити зовсім несподівано. Подорож на Гаваї перетворюється на подорож до власного серця і виявляється, що кохання та щастя можуть бути знайдені навіть в найнепередбачуваніших обставинах.


Повчальна історія про долю та кохання


Книга «Випадкові наречені» - це повчальна історія про долю, спробу знайти щастя та змогу змінити своє життя. Вона показує, як випадкові зустрічі та непередбачувані обставини можуть перетворити наше бачення світу та наші стосунки з іншими людьми. Ця книга захоплює своїм гумором, емоціями та романтикою, залишаючи читача з позитивним настроєм та бажанням вірити у справжнє кохання.


Характеристики
Мова видання Українська
ISBN 9789669823182
Обкладинка Тверда
Папір Офсетний
Ілюстрації Немає ілюстрацій
Кількість сторінок 352
Рік видання 2023
Формат 135х205
Вага 0.35
Перекладач Лілія Яким
Оригінальна назва The Unhoneymooners
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Пес Патрон - Хіт продажів
Всі вже чули про собаку-сапера Патрона, героя війни та національного кумира. Всі знають, як він рятує тисячі життів, виявляючи міни та вибухові речовини.
докладніше
Пес Патрон - Хіт продажів
Читайте топ книжки

Безкоштовна доставка для замовлень від 999 грн

Підтримка клієнтів

У разі брака можливе повернення

Доставляємо по всій країні